Cipősdoboz akció 2016

Cipősdoboz akció 2016

Segítség Köve Alapítvány karácsonyi jótékonysági akciója.

A Cipősdoboz akció (vagy, ahogy szülőhazájában, Angliában hívják, Operation Christmas Child) tizenkilenc éve érte el hazánkat, akkor még Nyugat-Európából érkezett csomagokat kaptak karácsonyra – a Segítség Köve Alapítvány közreműködésével – a csepeli és más vidéki rászoruló gyermekek, majd a Baptista Szeretet Szolgálaton keresztül országos akcióvá fejlődött.

Időközben egyre több magánszemély, cégek, diákok válaszolnak felhívásunkra azzal, hogy színes papírokba csomagolt cipős dobozokat töltenek meg, a gyűjtőhelyre hozzák, majd lelkes önkéntesek elviszik az intézményekben történő karácsonyi ünnepségekre, rendezvényekre, ahol névre szólóan kerülnek kiosztásra a rászoruló gyermekek között.

És, hogy kik kapják az ajándékokat? Anyaotthonban, gyermekotthonokban, nagycsaládos vagy éppen árva, fogyatékos iskolában tanuló, gondozói hálózatban élő fiatal felnőttek vagy csonka családban nevelkedő, sokan közülük a karácsony különlegességéről alig tudó gyermekek.

Bízunk abban, hogy felhívásunk az Ön részéről is támogatásra talál, és kedves ajándékával örömöt szerez karácsony ünnepén egy kisgyermeknek.

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük