Nemzeti Együttműködési Alap Támogatási Program 2022

Befejeződött a 2022-es Nemzeti Együttműködési Alap Támogatási Programjának megvalósítási időszaka. A pályázat keretében működésünk biztosítására és szakmai programjaink megvalósítására nyertünk el összevont támogatást.

A támogatott tevékenységeink között szerepelt a folyamatosan érkező segélyszállítmányok szétosztása a rászorulók között; szociális intézmények támogatása, az ott élők számára programok szervezése; a cipősdoboz akció megszervezése és lebonyolítása valamint a Baba-Mama Kuckó működtetése.

A támogatásból a működésünkhöz szükséges irodai eszközöket (telefonokat, laptopokat, irodaszereket) tudtunk vásárolni, melyek segítségével hatékonyabbá vált számunkra a munkavégzés. A támogatásból a vidéki intézmények látogatásának üzemanyagköltségét is tudtunk finanszírozni. Vásároltunk a megoldásfókuszú coaching alkalmazását elősegítő könyveket, eszközöket; valamint a felszereléseink, berendezéseink szállítását segítő konténereket. A támogatásból a PR/kommunikáció terén is tudtunk fejlődni: roll-up bannereket és logózott termékeket gyártattunk. A zenés programok lebonyolításánál használt fülmonitorokat is sikerült beszereznünk.

A támogatás nagy mértékben hozzájárult ahhoz, hogy munkánkat még hatékonyabban és eredményesebb láthassunk el, amiért nagyon hálásak vagyunk!

Nagy örömünkre szolgál, hogy a 2023-as projekttervünket is támogatásra méltónak ítélték, így folytatódhat alapítványunknál a megkezdett eszközfejlesztés és a folyamatok hatékonyságának növelése.