Cipősdoboz akció 2016

Cipősdoboz akció 2016

Segítség Köve Alapítvány karácsonyi jótékonysági akciója.

A Cipősdoboz akció (vagy, ahogy szülőhazájában, Angliában hívják, Operation Christmas Child) tizenkilenc éve érte el hazánkat, akkor még Nyugat-Európából érkezett csomagokat kaptak karácsonyra – a Segítség Köve Alapítvány közreműködésével – a csepeli és más vidéki rászoruló gyermekek, majd a Baptista Szeretet Szolgálaton keresztül országos akcióvá fejlődött.

Időközben egyre több magánszemély, cégek, diákok válaszolnak felhívásunkra azzal, hogy színes papírokba csomagolt cipős dobozokat töltenek meg, a gyűjtőhelyre hozzák, majd lelkes önkéntesek elviszik az intézményekben történő karácsonyi ünnepségekre, rendezvényekre, ahol névre szólóan kerülnek kiosztásra a rászoruló gyermekek között.

És, hogy kik kapják az ajándékokat? Anyaotthonban, gyermekotthonokban, nagycsaládos vagy éppen árva, fogyatékos iskolában tanuló, gondozói hálózatban élő fiatal felnőttek vagy csonka családban nevelkedő, sokan közülük a karácsony különlegességéről alig tudó gyermekek.

Bízunk abban, hogy felhívásunk az Ön részéről is támogatásra talál, és kedves ajándékával örömöt szerez karácsony ünnepén egy kisgyermeknek.

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük